onsdag 8 september 2010

Ingen Röst I Höst v/s Ät du ditt hjortron i fred

Stå upp för gatan - Var din egen satan
Parlamentariker, dessa onda vampyrliknande varelser som äter lik och kommer från djävulen själv för att locka fontäntomtarna till evigt lidande och smärta genom att lura i oss den falska tron om att parlamentarismen , och endast den, leder till lycklig mened och fromhet. Må de går en viljelös nitlott på rundgång.

De torterar oss dagligen med varma vaxkakor som sedan distribueras till de nakna, fattiga och de sjuka.

Deras soldater går i civila kläder, cirkulerar osymmetriskt och hotfullt på stadens torg och våra gator.
De kopulerar i små, små hedonistiskt lättantändliga trähus. Ursprungligen är dessa behagliga byggnader exproprierade från den hindu-islamistiska eran av falsk barockfuru, men de döljer detta in i lönndom liksom de till in i döden döljer de lögner vilka de försöker locka in oss i.

Hamnar du i fällan väntar gladelig bestraffning, grym men falsk glädje och smickrande dödsfall, ty kaninen är inte kokt ännu, så då hotar de med piskan.

Intet ont hamnar vi återigen under den smärtsamma gummiklubban , då de spetsat vår hårdlikör och förgiftat vårt lim.
Vi lider martyrdöden varje arbetsdag, varje arbetsfria dag och varje sjukrivna period.
Stig ur kön till den förgiftade mjölkpallen, se på skocken utifrån, drick urin istället för deras förpestade kylavfall, benämnd mjölkprodukt.

Haveristo, Den desarmerade främlingen
Bredvid havet, intill tidens tand, har dessa herrar alltid plågat oss. Inte bara med sin självbelåtna inre pulserande rytmik utan också med det som är värre. Punktligheten, allting jävlighets urmoder. Denna fasa att tvingas infinna sig på exakt utsatt koordinat, beräknat när på decimalen, och lite till. För det blir aldrig rätt i deras värld.

Kordinerat och finslipat förtrycker de oss, allt sedan betongen besteg den helige kosacken även känd som den gudomlige ryttaren.
Sedermera blev detta deras religion, utvecklat och förfinat genom eoner av svek, svordomar och lort.

Finner vi då någonsin den slutliga lösningen på denna plåga?
Kommer extasen att infinna sig? I valstugorna de så föraktfullt kallar för lyckans tempel? Knappast!
Klarar vi av den totala lössläpptheten?
Frågorna vi alla söker svaren på. För att djupare kunna förstå detta måste vi grundligen och beslutsamt söka källan till svaren.

Hårt slående misstag v/s oplockade päron
Efter ett genuint sökande där dimridåerna inte enbart är legio utan dessutom visat sig vara både lytta och lögnaktigt utformade har vi traskat. Bland armerade likbilar vars körschema enbart sträckt sig utefter mörka regnvåta vägbanor utmed ett alltmer sargat Östeuropa.
Detta nu, som vi funnit, har nu blivit vårt sista ljuva försvar.
Den enda gången den sanna glädjen lyckas glittra i våra ögon är när illegalt importerade personminor varsamt detonerar utmed våra lustfyllda, hårt lindade lår.
 
Detta arv från en bättre tid då östtysk psykopsykiatri verkligen höll vad den lovade. För att istället som i dag, invagga oss i falskt medkännande. Vi tillåter oss att se oss själva som objekt, likställda de förnekade varelser som levt under moralens piska alltsedan extremt vidgade könsöppningar förblev en handelsvara och en tillgång.
Se dig i spegeln min vän, ty ingen annan gör det i denna icke lustfyllda tillvaro.


Havets fasa
Återigen, den siste ålfiskarens dilemma.
Hur många har inte funnit en ren njutning att betrakta räksmidarens illustra passage? Illvilligt och småfet har han passerat den sista föraktade gränsen, oavbrutet och iklädd en form av hudlöshet.
Ett vrak i den rätta tidsandan, klädsam men åsidosatt. Förtappad likt en dödsdom.
Han som förutspådde massonani som ett livsval, ett livsverk raserat intill den sista splitt sekunden.

Stint stirrar han rakt in i det dystert ljussatta anala territoriet.
Med händerna hårt monterade runt sitt nu så styva erigerade organ. Smärtan av punkterade svällkroppar, frapperar kraften mot kvarnhjulet. -Hoppla! säger Reinfeldt åt sin kusk.
Han låter de felkopplade nervändarna från Maud locka honom, djupare och djupare mot avgrundens sista anhalt.
En perfekt montering i skamvråns allra mörkaste vrå.
En situation, där doften av hallon, denna ljuva doft, kanske en gång uppkommen från en härlig barndom snabbt byts till doften av krutstänk, svetten av en narkotisk knivman och 2 kulor bly, men nu perfekterad in i perfektionens arrogans.
-Där fick dom se!

Samtidigt i en lömsk fabrikörs gyllene tempel
Han fuktar sin alltmer irriterande förhud, samtidigt som han nervöst försöker hitta ett alternativ till ejakulationens yttersta fasa, vars namn är Hägglund.
Den flackande blicken och de höga klackarnas sång samspelar, perfekt koreograferade. Smaken av salt, tung neuroleptika och psykisk ohälsa står som en magisk liberal aura ut från mannens illaluktande kön.
Han svalkar sig med det sista av det sekundära rödvinet som enkom inköpts för detta tillfälle. Vintramparens symfoni: -Oi! Oi! Oi!
Ett glädjens rus utblandat med smaken av dyster, importerad inkontinens. De tre heliga 3: Druiden, demonen och medicinaren.

Tacksamhetens tumult
Alla dessa vanskapta figurer som skickligt placerat sig i skuggorna, likt infekterade, variga bölder på varseblivarens ritt.
Till och med de lungsjuka och extrainsatta har nu gett upp det sista hoppet.
Återigen stirrar han blint in i den okände mannens mörka parlamenterade ruin av urin. Kuknacken personifierad, Mona Göring.
Andetagen ökar samtidigt som den taskige budbäraren gör sig redo.
- Placera mig, viskar han. Först tystanden, sedan den ljudlösa kakofonin, de exakta måtten och det nu sedan länge utspillda vinet. Allt detta förbereder för resan in i monotonis varaktighet.

Vårt djävulska hat

Vi hatar dem, ett djävulskt hat vi bär, blott med detta förakt kan vi se dem hänga högt på en avskild höjd för att de blinda åter skall få se vansinnets verklighet en kort men lycklig stund. Vår stund!

Så har du någon som helst självaktning, stanna hemma i september och om du har anständigheten, byt de smutsiga trosorna de placerat på ditt ansikte.

Liksom demonernas matematiker Porphyrios (grekisk filosof 233-302)
sa, vilket skall gälla för Israels folk, men även passar för dessa ickepoetiska pedofiler ”De insisterar på att vara den starkaste makten i slutet av tiderna, och kommer att krossa alla riken och ska härska för evigt”


Leveranser till okända orter
Hurraropen skanderade, glädjen och hänryckningen stod högt i tak. Sällan hade en sådan lycka skådats! Ministeriet för fullständigt abnormt folkmord hade så äntligen kommit fram till ett beslut.
Det tarvliga människosläktet skulle slutligen förpassas till historiens sophög. Existensen skulle upphöra, slutet på allt ont skulle sålunda få sin fullbordan.
Anledningen till att beslutet hade fördröjts var givetvis ett fel som genererats av människor med tron om blott en egen vilja, en dag vart fjärde år. De obändiga matematikerna och de tvetydiga vetenskapsmännen hade tillsammans med de okuvliga statistikerna givetvis försvårat processen avsevärt. Årtionden av fullständigt bortkastad tid passerade, när slutligen en av alla dessa individer äntligen insåg sanningen.


En sked, en svarvare, en smed
Mannen ifråga skulle dock inte komma att gå till historien för sitt banbrytande förslag på hur människosläktet skulle lösa alla sina, genom åren, uppkomna problem. Då detta skulle kunna ses som en grav motsägelse. Man beslöt därför att upphovsmannen till denna fantastiska tanke genast skulle avsluta sin nuvarande existens.
Ingen skulle dock ha kunnat visa större tacksamhet än denne man, vars glädjetårar inte visste några gränser när han var den förste att mötas av exekutionspatrullernas förlösande eldgivning.
Den meningslösa jakten på naturresurser skulle avslutas, biståndet till kungadömen terminerades utan någon närmare förklaring. Däremot skulle all eventuell skövling av regnskog utökas med omedelbar verkan.
Bestämmelser utfärdades om att allt vänligt tänkande genast skulle tas ur bruk för att omedelbart ersättas med mer kniv & knog farliga alternativ. Gärna kortsiktiga sådana.
Planer utarbetades där det enda målet var att sprida misstro och desinformation samt att uppmuntra alla eventuella terrorhot.
Allehanda instutioner, anstalter samt alla färgglada förrättningar där handikappade, kriminella och missanpassade äldre åldringar förvarades, förseglades och fylldes med lycka.
Givetvis inkluderades all personal i detta behjärtansvärda arbete för den goda saken.
Militära samt polisiära insatser sattes in mot i princip allt som uppvisade något som helst rörelsemönster.
Flygpersonal uppmuntrades till att i största möjliga mån förse sina resenärer med all eldkraft som stod i deras makt .
Populära kryssningsfartyg sjösattes under enorma jippon för att omedelbart sänkas väl ute till havs.
Detta var i sanning hänryckningens tid.
Ännu ett valår var till ända!
Vi må leva i dy, men vi hyllar vikten av bly!
 
Gunz to Gaza & Ingen röst i höst!

Inge Ansvar & The Ticking Torzo
Först publicerad i Cowmag nr 8 www.cowmag.se

lördag 17 juli 2010

Näppeligen en horas följe, 1, 2, 3, 4 as, på ett anarkokalas


Blott en dröm skapade denna blogg, men jag väljer själv om den skall leva vidare men jag kan inte styra över mina drömmar. Senaste tiden har jag haft en återkommande dröm om att jag är en supermänniska, ingen hjälte direkt, men gigantisk stor.
Minst 30 meter lång och självklart iklädd någon form av dräkt, har svårt att minnas färgerna och mönstret på den. Vete fan om drömmar är I färg eller svartvitt?
Finns ju lixom ingen som kan svara på det va?

Hursomhelst så består min superkraft utav att jag, “Gigantmannen” röjer upp på torget i byn , plockar springande suspekta element och folk som bor högt upp i belånade bostadsrätter med händerna och helt enkelt klämmer ihjäl dem.
Eller att jag med min gigantkuk tar jättekliv i jakt på jävligt irriterande småfolk och sprutar gigantiska mängder gigantsperma över dem, de onda. Där fick dom se!

En annan dröm befann jag mig ensam drickandes en öl vid ett simpelt matbord väntande på att få komma in i lokalen bredvid där Grisen Skriker och KSMB skulle göra nån kul jubileumsgrej. Då kommer det fram två irriterande småpunkare som frågar om jag gillar den senaste punktrenden med Hippety-Hop Punk? -Klart som fan jag INTE gör, jag är här av nostalgiska själ, dra åt helvete, sluta sabba våran scen! Vaknar upp när jag slaktat dem.

Fyra år till nästa VM, av alla matcher missades blott ett fåtal, då räknas inte dubbelmötena som det zappades emellan. Tyskland, denna fullständiga maskin av disciplin höll högsta klass. Tyvärr var ju domaren mot Francos Spanien även han fascist.
Nu väntar förutom ett jobbigt EM-kval för Suomi en fanatisk säsong I Europas bästa liga: BUNDESLIGA! Ni som gillar fotboll som spelas I Italien, Frankrike, Spanien, England förpassa därmed I någon slags Zweiteliga. Jag skulle hellre se Nordkoreansk eller Oceanisk fotboll, hade härliga diskussioner om dessa lag med Johan Johansson och herrarna Håkan & Niclas i det fantastiska Baboon Show under VM.

FC St Pauli - En plats i solen! Koppar är Guld!

Värmen ger extra problem för psykiskt sjuka, skriver SVT. Hur många extra problem kan man lixom bara vänta på att få, räcker det inte bara med det/de man redan har? Finns det någon problemkvot att fylla innan man lackar ur och börjar ränna med ett samurajsvärd? Starkare piller och en enkel till Alaska tack!

Om man kan vara ouppstyrd, kan man då vara ouppstörd? Jag väljer då att vara ouppstyrt ouppstörd, eller någonting helt annat.

rstår inte det massmediala korståget till festivaler där det dyrkas både Satan, Devil, Helga och Rut. Avdankade hairymetalband och publiksiffror knappt större än vad Augustibuller hade när det var som stökigast.
Jag tror bestämt att det är Close-Up fetto maffian som tagit över kultursidorna och håller på att förvandla hårdrocken till schlager? Poodels/Close-Up 1-0.
Hoppas att det snart dyker upp något BrainMetal Band som kommer att överraska, jag och Finkel Rockers har väntat länge nu. Men även om nu det skulle dyka upp ett smart metalband så skulle vi ändå bara dricka Kir utanför och skrika: -Men det finns fortfarande INGENTING här för oss!

På en väldigt bastant, helvass och snärtig nagelklippare jag har står det skrivet : I Love Sweden! Ett litet rött hjärta efter texten utrycker kärleken till nationen. När jag klipper mina naglar med den brukar jag småprata med den, oftast blir det bara ett slentrianmässigt: - Sweden loves me to!

Igår kom Hemglass bilen förbi, de har inte kvar den där marängsvissen längre. Men när jag såg att de hade en ekologisk glass blev jag lite fundersam och kände mig tvungen att ställa frågan: - Är alla annan glass ni har oekologisk? -Jo, så är det nog, svarade han. Varpå jag glatt storhandlade ett helt frysfack fullt av oekologisk hemglass och passade även på att gå med i Hemglass-klubben. Det känns lite som att jag är med i nånting stort, som hyresgästföreningen. Tillsammans är vi starka!
Kanske det finns lokala hemglassföreningar?
I så fall ska jag lämna in en motion om att förbjuda den svenska Vuvuzelan!

Som ni säkert redan känner till så var Kekkonen den första mannen på månen. Urho Kaleva, barriären mot öst, kokkoskungen från Hawaii, den finska presidenten som hade förmågan att bygga om saltkar till rymdraketer har kämpat länge där uppe på månen. Men tydligen kommer något hemskt att hända med hans superkrafter år 2018, Buy Warbonds, bedöm själv på The Iron Sky




Lustgård/dödsgård/vårtgård…

Kuba Kola Kid

fredag 18 juni 2010

THE GREAT GERMANS v/s CRACKFITTA & SERBANUS

Analys av första halvlek…

Satans spanska crackhora till dommarejävel. Bara för att hans jävla pisslag inte klarar av att spela fotboll så har han fått order av spanska flugan att ständigt vifta med det pissgula anuskortet.
Hoppas ETA tar hand om hans jävla labradorjävel.

Och serbfittorna, vad vill de? Skapa WWIII?
Lycka till, på med bootsen och framkalla den mustaschprydde demonen av ondska.

Serbien muss sterbien!

Anlys av resterande halvlek...

Den döda homo-labradoren forslas till närmsta serbiska anuscrackmaffia.

tisdag 15 juni 2010

Fussball KIM II Conspiracy

Nordkorea, enda VM-landet vars folk inte får se på VM, för att KIM hellre satsar pengar på sjöfart.
Nordkorea har enda laget där spelarna har legat i träningsläger i 6 månader!!!
Då de förmodligen fått höra att alla andra lag ligger i träning i 4 år, typ.
Det gäller att ligga på läger, som Kim II Lägereld sjöng.

Brasilien, som med sitt självförtroende hade skapat myter om att matchen skulle bli ett målkalas visar sig ha frontspelare som har morbröder vars kusiner bor på lämliga platser där de satsat minst 1 miljard pengar nånting på att Brasilien skulle vinna med just 2-1, förmodligen till ett tjysst odds på minst 3 gånger the crackmoney. Punkt! Say no moore!

Over to the game:
1-0 Maicon 55 (förmodligen det 3:e snyggaste som kommer att hända detta VM)
2-0 Elano 72 (en skolskolkarträff , rätt och slätt)

THE CONSPIRACY
Brasilien- Nordkorea, andra halvlek, tid 88.68, vad händer?

1. Kort avbrott i rutan
2. Glenn och Stefan försvann in i de afrikanska trumpeterna (SVT referat)
3. -Vi vet ej vad som hände (rop från SVT-studion)
4. Hallå Glenn & Stefan?
5. Ohörbart…svammel

Bilden kommer tillbaka och visar en REPRIS på när Nordkoreas Ji gör 2-1!!!!!
Hela världen är chokad! Utom Kim II Långkalsong.

Tippar på att minst 7 av Nordkoreas VM-spelare hoppar av. De som varken har föräldrar eller barn hemma som hålls som fångar. Men vore det så skulle ju Kim The King ses som en förlorare. Alltså borde ju ingen kunna hoppa av. Varför skulle de hoppa av när de vet att deras ledare både kan dödstortera deras familj, samt frysa matchen och skapa ett mål?
Nordkoreas folk kan ju inte se matcherna, men landslaget kommer nog ändå hem som VM-Guld hjältar! För ögonblicket som försvann i rutan är KIMs sätt att ta över världen. Snälla KIM, ta över resten också! Låt mig se Finland - Iran i en final år 2128, där Finland får silver, because we know the taste!
Go Nordkorea Go!
KIM gör allt som alliansen drömmer om.… Byt ut K mot ett L i KIM. Ich liebe St Pauli!

onsdag 9 juni 2010

Konflikt på arbetsplats

Q: Do you work here? Or are you just extra retarded?

måndag 31 maj 2010

Burn Israel Burn!

Dessa satans zionistiska kreatur har nu gjort det helt legitimt att förvandla synagegga till aska och lera. Det är även fullt accepterat att skära kuken av ungmoderater, ja även äldre sådana, både kukar och moderater. Benet i halsen!

Liksom demonernas matematiker Porphyrios (grekisk filosof 233-302)
sa, vilket skall gälla för Israels folk, dessa ickepoetiska pedofiler ”De insisterar på att vara den starkaste makten i slutet av tiderna, och kommer att krossa alla riken och ska härska för evigt”

GUNZ TO GAZA!

måndag 24 maj 2010

Lunchdröm måndag 25/5 2010

En sann dagens dröm! Från en sjukskriven pajas.

Jag befann mig uppe bland träden, troligen björkar, med extra många kvistar och grenar.
De var där vi bodde, mitt folk och jag.
Inte mycket till folk, typ en mor av något slag, några mindre bröder, samt gamla fegisar som gömde sig uppe i trädtopparna någonstans.

Under träden fanns några djupa pölar och mellan dem ett gäng övergivna betonghus som vittnade om att världens undergång redan varit.
Alltså hade jag antingen missat den, eller var fördömd att fortsätta leva så här, i ett jävla träd, för att jag försovit mig eller nått.

Trisst javisst! Och skit oxo! -tänkte jag när jag klamrade mig fast i trädet och märkte att jag konkurerade om platsen med en pojkcykel.

Tjejskrik och tjut fick mig att vända blicken.
En great white hade dykt upp bland våra pölar, ja den fan hade ju funnits långt innan oss, så varför inte.

Genast mindes jag belöningen på 10 tusen dolares som någon skurkhövding hade utlöst som pris till den som fångade gigantkäften.

Men hur? Svaga minnen om att rida på fenan och picka dem i ögonen.
Sure thing! Ingen av oss trädfjollor kunde ju simma, eller hade glömt bort tekniken.

Efter några nätter i ett träd lackar man ju ur, så jag bestämde mig för att störtdyka ned på den falska djävulen.
Mina vapen bestod av ett par halvskumma grenar som borde varit föda för länge sedan.

Kort blackout.

Men jag rider den jäveln, hamnar under vattnet, blir attackerad och samtidigt bespottad av trädvarlelserna.
Behöver inte hålla andan, då jag tydligen är beskaffad med ett djävulskt hat som får mig att besegra den fan, eller så rider jag den jäveln tills tidvattnet gör att
han hamnar på pölens botten och dör av brist på vatten, eller vad nu dessa monster dör av när de ligger lixom i luften för länge.

Minns att jag letar i ett kuvert efter alla dessa pengar,
men bland alla pappersbitarna är det bara en sak som gör mig lycklig.
- en liten bit hash!

End of dream

Kuba Kola Kid