onsdag 8 september 2010

Ingen Röst I Höst v/s Ät du ditt hjortron i fred

Stå upp för gatan - Var din egen satan
Parlamentariker, dessa onda vampyrliknande varelser som äter lik och kommer från djävulen själv för att locka fontäntomtarna till evigt lidande och smärta genom att lura i oss den falska tron om att parlamentarismen , och endast den, leder till lycklig mened och fromhet. Må de går en viljelös nitlott på rundgång.

De torterar oss dagligen med varma vaxkakor som sedan distribueras till de nakna, fattiga och de sjuka.

Deras soldater går i civila kläder, cirkulerar osymmetriskt och hotfullt på stadens torg och våra gator.
De kopulerar i små, små hedonistiskt lättantändliga trähus. Ursprungligen är dessa behagliga byggnader exproprierade från den hindu-islamistiska eran av falsk barockfuru, men de döljer detta in i lönndom liksom de till in i döden döljer de lögner vilka de försöker locka in oss i.

Hamnar du i fällan väntar gladelig bestraffning, grym men falsk glädje och smickrande dödsfall, ty kaninen är inte kokt ännu, så då hotar de med piskan.

Intet ont hamnar vi återigen under den smärtsamma gummiklubban , då de spetsat vår hårdlikör och förgiftat vårt lim.
Vi lider martyrdöden varje arbetsdag, varje arbetsfria dag och varje sjukrivna period.
Stig ur kön till den förgiftade mjölkpallen, se på skocken utifrån, drick urin istället för deras förpestade kylavfall, benämnd mjölkprodukt.

Haveristo, Den desarmerade främlingen
Bredvid havet, intill tidens tand, har dessa herrar alltid plågat oss. Inte bara med sin självbelåtna inre pulserande rytmik utan också med det som är värre. Punktligheten, allting jävlighets urmoder. Denna fasa att tvingas infinna sig på exakt utsatt koordinat, beräknat när på decimalen, och lite till. För det blir aldrig rätt i deras värld.

Kordinerat och finslipat förtrycker de oss, allt sedan betongen besteg den helige kosacken även känd som den gudomlige ryttaren.
Sedermera blev detta deras religion, utvecklat och förfinat genom eoner av svek, svordomar och lort.

Finner vi då någonsin den slutliga lösningen på denna plåga?
Kommer extasen att infinna sig? I valstugorna de så föraktfullt kallar för lyckans tempel? Knappast!
Klarar vi av den totala lössläpptheten?
Frågorna vi alla söker svaren på. För att djupare kunna förstå detta måste vi grundligen och beslutsamt söka källan till svaren.

Hårt slående misstag v/s oplockade päron
Efter ett genuint sökande där dimridåerna inte enbart är legio utan dessutom visat sig vara både lytta och lögnaktigt utformade har vi traskat. Bland armerade likbilar vars körschema enbart sträckt sig utefter mörka regnvåta vägbanor utmed ett alltmer sargat Östeuropa.
Detta nu, som vi funnit, har nu blivit vårt sista ljuva försvar.
Den enda gången den sanna glädjen lyckas glittra i våra ögon är när illegalt importerade personminor varsamt detonerar utmed våra lustfyllda, hårt lindade lår.
 
Detta arv från en bättre tid då östtysk psykopsykiatri verkligen höll vad den lovade. För att istället som i dag, invagga oss i falskt medkännande. Vi tillåter oss att se oss själva som objekt, likställda de förnekade varelser som levt under moralens piska alltsedan extremt vidgade könsöppningar förblev en handelsvara och en tillgång.
Se dig i spegeln min vän, ty ingen annan gör det i denna icke lustfyllda tillvaro.


Havets fasa
Återigen, den siste ålfiskarens dilemma.
Hur många har inte funnit en ren njutning att betrakta räksmidarens illustra passage? Illvilligt och småfet har han passerat den sista föraktade gränsen, oavbrutet och iklädd en form av hudlöshet.
Ett vrak i den rätta tidsandan, klädsam men åsidosatt. Förtappad likt en dödsdom.
Han som förutspådde massonani som ett livsval, ett livsverk raserat intill den sista splitt sekunden.

Stint stirrar han rakt in i det dystert ljussatta anala territoriet.
Med händerna hårt monterade runt sitt nu så styva erigerade organ. Smärtan av punkterade svällkroppar, frapperar kraften mot kvarnhjulet. -Hoppla! säger Reinfeldt åt sin kusk.
Han låter de felkopplade nervändarna från Maud locka honom, djupare och djupare mot avgrundens sista anhalt.
En perfekt montering i skamvråns allra mörkaste vrå.
En situation, där doften av hallon, denna ljuva doft, kanske en gång uppkommen från en härlig barndom snabbt byts till doften av krutstänk, svetten av en narkotisk knivman och 2 kulor bly, men nu perfekterad in i perfektionens arrogans.
-Där fick dom se!

Samtidigt i en lömsk fabrikörs gyllene tempel
Han fuktar sin alltmer irriterande förhud, samtidigt som han nervöst försöker hitta ett alternativ till ejakulationens yttersta fasa, vars namn är Hägglund.
Den flackande blicken och de höga klackarnas sång samspelar, perfekt koreograferade. Smaken av salt, tung neuroleptika och psykisk ohälsa står som en magisk liberal aura ut från mannens illaluktande kön.
Han svalkar sig med det sista av det sekundära rödvinet som enkom inköpts för detta tillfälle. Vintramparens symfoni: -Oi! Oi! Oi!
Ett glädjens rus utblandat med smaken av dyster, importerad inkontinens. De tre heliga 3: Druiden, demonen och medicinaren.

Tacksamhetens tumult
Alla dessa vanskapta figurer som skickligt placerat sig i skuggorna, likt infekterade, variga bölder på varseblivarens ritt.
Till och med de lungsjuka och extrainsatta har nu gett upp det sista hoppet.
Återigen stirrar han blint in i den okände mannens mörka parlamenterade ruin av urin. Kuknacken personifierad, Mona Göring.
Andetagen ökar samtidigt som den taskige budbäraren gör sig redo.
- Placera mig, viskar han. Först tystanden, sedan den ljudlösa kakofonin, de exakta måtten och det nu sedan länge utspillda vinet. Allt detta förbereder för resan in i monotonis varaktighet.

Vårt djävulska hat

Vi hatar dem, ett djävulskt hat vi bär, blott med detta förakt kan vi se dem hänga högt på en avskild höjd för att de blinda åter skall få se vansinnets verklighet en kort men lycklig stund. Vår stund!

Så har du någon som helst självaktning, stanna hemma i september och om du har anständigheten, byt de smutsiga trosorna de placerat på ditt ansikte.

Liksom demonernas matematiker Porphyrios (grekisk filosof 233-302)
sa, vilket skall gälla för Israels folk, men även passar för dessa ickepoetiska pedofiler ”De insisterar på att vara den starkaste makten i slutet av tiderna, och kommer att krossa alla riken och ska härska för evigt”


Leveranser till okända orter
Hurraropen skanderade, glädjen och hänryckningen stod högt i tak. Sällan hade en sådan lycka skådats! Ministeriet för fullständigt abnormt folkmord hade så äntligen kommit fram till ett beslut.
Det tarvliga människosläktet skulle slutligen förpassas till historiens sophög. Existensen skulle upphöra, slutet på allt ont skulle sålunda få sin fullbordan.
Anledningen till att beslutet hade fördröjts var givetvis ett fel som genererats av människor med tron om blott en egen vilja, en dag vart fjärde år. De obändiga matematikerna och de tvetydiga vetenskapsmännen hade tillsammans med de okuvliga statistikerna givetvis försvårat processen avsevärt. Årtionden av fullständigt bortkastad tid passerade, när slutligen en av alla dessa individer äntligen insåg sanningen.


En sked, en svarvare, en smed
Mannen ifråga skulle dock inte komma att gå till historien för sitt banbrytande förslag på hur människosläktet skulle lösa alla sina, genom åren, uppkomna problem. Då detta skulle kunna ses som en grav motsägelse. Man beslöt därför att upphovsmannen till denna fantastiska tanke genast skulle avsluta sin nuvarande existens.
Ingen skulle dock ha kunnat visa större tacksamhet än denne man, vars glädjetårar inte visste några gränser när han var den förste att mötas av exekutionspatrullernas förlösande eldgivning.
Den meningslösa jakten på naturresurser skulle avslutas, biståndet till kungadömen terminerades utan någon närmare förklaring. Däremot skulle all eventuell skövling av regnskog utökas med omedelbar verkan.
Bestämmelser utfärdades om att allt vänligt tänkande genast skulle tas ur bruk för att omedelbart ersättas med mer kniv & knog farliga alternativ. Gärna kortsiktiga sådana.
Planer utarbetades där det enda målet var att sprida misstro och desinformation samt att uppmuntra alla eventuella terrorhot.
Allehanda instutioner, anstalter samt alla färgglada förrättningar där handikappade, kriminella och missanpassade äldre åldringar förvarades, förseglades och fylldes med lycka.
Givetvis inkluderades all personal i detta behjärtansvärda arbete för den goda saken.
Militära samt polisiära insatser sattes in mot i princip allt som uppvisade något som helst rörelsemönster.
Flygpersonal uppmuntrades till att i största möjliga mån förse sina resenärer med all eldkraft som stod i deras makt .
Populära kryssningsfartyg sjösattes under enorma jippon för att omedelbart sänkas väl ute till havs.
Detta var i sanning hänryckningens tid.
Ännu ett valår var till ända!
Vi må leva i dy, men vi hyllar vikten av bly!
 
Gunz to Gaza & Ingen röst i höst!

Inge Ansvar & The Ticking Torzo
Först publicerad i Cowmag nr 8 www.cowmag.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar